Vztrajni zmagujejo

Kot vam je že dobro znano, segajo začetki Liste za razvoj Vrhnike in podeželja še v leto leta 2014, ko smo, takrat še Listo za razvoj vrhniškega podeželja, prvič nastopili na lokalnih volitvah in glede na to, da smo z listo osmih zgolj kandidatov in brez kakršne koli volilne matematike nastopili le v 2. volilni enoti, z vstopom v Občinski svet občine Vrhnika dosegli zadovoljiv uspeh.

Temu so sledila 4 leta trdega dela in rasti in leta 2018 smo z izjemno kakovostnim programom in polnima listama kandidatov za člane Občinskega sveta v obeh volilnih enotah izmed vseh list in političnih strank dosegli najboljši rezultat, ki nam je dal nov zagon in pripomogel k temu, da smo z neprecenljivimi znanji in izkušnjami
slehernega posameznika veliko vsebin iz našega programa tudi uspešno izvedli, kar se kaže v rezultatih, ki jih lahko spremljate.

Sicer nam tak rezultat ni uspel z našim kandidatom za župana, vendar zaupamo volji občank in občanov občine Vrhnika, zato nam je volilni rezultat za člane Občinskega sveta dal še toliko večji zagon.

In tudi letos smo tukaj z vami, ko se že tretjič podajamo na volitve za člane Občinskega sveta občine Vrhnika, saj vam želimo ponovno pokazati, da lahko skupaj z vami naredimo še veliko več.

Od leta 2014 do danes se je v lokalnem političnem prostoru in v sami sestavi Občinskega sveta občine Vrhnika zgodilo marsikaj. Nekatere liste in politične stranke so vanj na novo vstopale, kar nekaj njih pa je po drugi strani iz tega prostora izstopilo, kar seveda ni nič narobe, saj tako pač to je v tem življenju. Kot pravijo: »Edina stalnica v življenju so spremembe«.

Ponosni smo na to, da smo se od vseh list od leta 2014 pa do danes edini obdržali taki, kot smo bili v samem začetku. Res je, da nas morda ni toliko, kot leta 2018, pa vendar smo tukaj.

Ponosni smo tudi na to, da smo uspeli ves ta čas obdržati pokončno držo in temeljne vrednote, ki so tudi osnovno vodilo našega programa, to je povezovanje ljudi s pravimi, prijaznimi in izvedljivimi projekti v dobrobit vseh občanov naše občine.

In kot pravijo uvodne besede naših programskih usmeritev, ki smo si jih izposodili pri Albertu Einsteinu: »Življenje je kot vožnja s kolesom. Da bi ohranil ravnotežje, se moraš premikati«.

Zato spoštovane Vrhničanke, cenjeni Vrhničani! Gremo naprej?

Za Vrhniko – z nami, za vas!

Vaša Lista za razvoj Vrhnike in podeželja

 

Ta vnos je bil objavljen v Novičke. Zaznamek za trajno povezavo.