Naknadne volitve v KS Verd – pogled v vzvratno ogledalo

Spoštovane krajanke, cenjeni krajani Krajevne skupnosti Verd!
Kot vam je znano, imamo v Krajevni skupnosti Verd, ki je največja krajevna skupnost v občini Vrhnika in ki zajema Verd, Mirke in Bistro, to nedeljo naknadne volitev članov sveta Krajevne skupnosti Verd.
Eden od naših članov in občinski svetnik občine Vrhnika, Tomaž, je bil predsednik sveta Krajevne skupnosti Verd tri zaporedne mandate in iz njegove zainteresiranosti urediti stvari ne le v Krajevni skupnosti Verd, ampak v celotni občini, na bolje, se je leta 2014 porodila ideja o oblikovanju Liste za razvoj Vrhnike in podeželja, takrat še Liste za razvoj vrhniškega podeželja.
V krajevni skupnosti Verd je bilo tako v zadnjih 12 letih narejeno ne veliko, ampak ogromno. Žal smo na spletnih portalih občine Vrhnika priča pisanjem nekaterih kandidatov za člane sveta Krajevne skupnosti Verd, ki skušajo, očitno s ciljem lastne promocije, teh zadnjih 12 let prikazati kot  popolnoma neplodne in nepruktivne, kot da je v vsem tem času Krajevna skupnosti Verd pod vodstvom Tomaža, ki mimo grede ni kandidat na teh nadomestnih volitvah članov sveta Krajevne skupnosti Verd, krajevna skupnost hibernirala. Zato se nam zdi prav, da vam to, kaj je bilo v tem obdobju v resnici narejenega, pove Tomaž kar sam. In če tega še niste uspeli narediti na spletnem portalu “Moja občina – Vrhnika”, lahko to sedaj storite tukaj.
In ker je bilo narejenega, kot že rečeno, ogromno, je tudi pojasnilo o tem daljše. In naj vam ne bo žal temu nameniti nekaj svojega časa. Ne bo vam žal!
V nedeljo pa vam želimo pravilno ter modro izbiro in mirno roko,
vaša Lista za razvoj Vrhnike in podeželja 
Ta vnos je bil objavljen v Novičke. Zaznamek za trajno povezavo.