22. 9. 2016 – 13. redne seje OS Občine Vrhnika

Vprašanje:

mag. Viktor Sladič:

Hvala, sicer sem komentar k odgovorom, ki sem jih postavil na prejšnji seji, že dobil v pisni obliki v sklopu vprašanj in pobud, ki sem jih vložil za to sejo, ampak bi vseeno glede vprašanja, ki se nanaša na avtokamp, oz. na ta turističen center, ali kako se že imenuje na Kotnikovih bajerjih, se strinjam z vašim odgovorom, da je pač potrebno to lokacijsko in potem še vsebinsko urediti, ne morem se pa strinjati, da bo v taki dinamiki realizacija tega projekta po vsej verjetnosti izvedljiva šele v drugem mandatu, v tem nikakor ne in bi pač predlagal, da se s temi aktivnostmi pohiti, ker treba se je zavedati, da na osi Ljubljana−Postojna ni nobenega avtokampa, ali pa neke druge oblike tovrstnega prenočevanja, ki je ena od najbolj iskanih oblik v Sloveniji, zato predlagam res, da s tem projektom, ki ga vodite, glede na to, da ste apriori proti projektu avtokamp v Blatni Brezovici, pohitite, ker vsako izgubljeno leto pomeni manj možnosti in več možnosti za sosednje občine, ki pa temu trendu sledijo. Toliko, kar se tiče prejšnjih vprašanj.

Vprašanje:

mag. Viktor Sladič:

“Hvala! Glede na to, da sem pisna vprašanja in pobude podal v skladu s poslovnikom že tri dni pred sejo in da ste na njih tudi podali pisne odgovore, s katerimi ob predpostavki, da boste spodbudili deležnike pri urejanju prostora, kar se tiče tega kampa v Kotnikovih bajerjih se mi zdi nesmiselno, da prebiram ta vprašanja ponovno in da vi ponovno dajete odgovore na tej seji, dajem pa pobudo, oz. predlagam, da ta pisna vprašanja in odgovore, ki ste jih dali, objavite na spletni strani Občine.si, pač pod gradivo, oz. pod vprašanja, ki so bila dana za to sejo, če je to izvedljivo. Hvala.”

Odgovor:

Stojan Jakin:

Mislim, da tu ni nobenega posebnega problema, tudi vsi svetniki so jih sedaj dobili z dodatnimi gradivi, tako, da točno vidijo, kaj je bilo vprašano, mi bomo pa zraven to dali, zakaj ne, to je konec koncev sestavni del in je po Poslovniku. Tako kot ste rekel, če so prej zastavljena vprašanja, potem na tisti seji odgovorimo. Ta vprašanja so odgovorjena, tako da ni problema.

Ta vnos je bil objavljen v Seje OS, Vprašanja. Zaznamek za trajno povezavo.