Popravek članka »Visok komunalni prispevek privablja elitne investitorje”

Objavljamo popravek članka z naslovom »Visok komunalni prispevek privablja elitne investitorje«, objavljen v 452 številki Našega časopisa in na spletni strani Liste za razvoj vrhniškega podeželja.

V predzadnjem odstavku izvornega članka je med drugim zapisano: »»Treba je razumeti, da visok komunalni prispevek privablja elitne investitorje«, je na 3. redni seji Odbora za ekologijo in infrastrukturo izjavil aktualni župan občine Vrhnika … ««.

Iz razpoložljivih posnetkov 3. in 2. redne seje Odbora za ekologijo in infrastrukturo ni razvidno, da bi župan to izjavil, ampak je na njih v razpravi na 2. redni seji tega odbora med drugim pojasnil, da mora biti komunalni prispevek ekonomski, da ne bomo imeli investitorjev, ki bodo prišli in nato to naprej prodajali nekomu, saj so nizke cene gradenj na Vrhniki, k čemer je prispeval tudi nizek komunalni prispevek, v preteklosti omogočale različnim investitorjem, da so izvajali različne investicije z namenom njihove preprodaje, sam pa da se je že kot direktor Komunalnega podjetja Vrhnika ves čas zavzemal za ekonomski komunalni prispevek na Vrhniki.

Pravilno vsebino članka si lahko v celoti preberete na naši spletni strani.

Za napako se opravičujemo.

Lista za razvoj vrhniškega podeželja

Ta vnos je bil objavljen v Komunalni prispevek, Novičke, Seje OEI. Zaznamek za trajno povezavo.