ALI VESTE ?

da je prireditev oziroma projekt »Odlično je, vrhniško je!«, ki je letos v organizaciji Zavoda za kulturo, šport in turizem Vrhnika (ZIC) potekal že tretjič, v resnici projekt Liste za razvoj Vrhnike in podeželja, ki ga je leta 2019 v izvajanje predala ZIC-u.

JLogo_Odlicno_y2Projekt z izvirnim naslovom »Odlično je! Vrhniško je! – Vrhnika! A Taste-y Town« je del kmetijskega programa Liste za razvoj Vrhnike in podeželja za obdobje 2018 – 2022 in se navezuje na program turizma, saj ponudnikom prenočitvenih zmogljivosti omogoča dodatno kakovostno ponudbo in dodaten zaslužek.

Pri črpanju osnovne ideje tega projekta smo se navezali na čase, ko se je vrhniški ementalec prodajal v Švico in ko so v Ljubljani in Kopru ljudje čakali v vrsti, da je kombi pripeljal vrhniški kruh, ki so ga v trenutku razgrabili.

Da bi se stari časi zopet vrnili k nam, smo pripravili in v okviru ZIC zagnali projekt »Odlično je! Vrhniško je!«, Vrhničani pa smo lahko zopet ponosni, da pri nas pridelujemo in ponujamo kakovostno in zdravo hrano.

Vsem prejemnikom znaka kakovosti »Odlično je, vrhniško je!« seveda iskreno čestitamo in se skupaj z njimi veselimo.

Lista za razvoj Vrhnike in podeželja

Ta vnos je bil objavljen v Novičke. Zaznamek za trajno povezavo.